Marchee Magiek

Cras Woodgroup

Markeer alvast 9 december 2018 in jouw agenda met een dikke kerstboom. Want na een meer dan hartverwarmende Wood For Life in 2016 slaan we dit jaar opnieuw de handen in elkaar voor een tweede editie. Dit jaar doen we dit onder de naam MARCHEE MAGIEK.

Voor MARCHEE MAGIEK sparen we geen enkele kerstbal, kerstboom, slinger en lichtslinger… en toveren we onze magazijnen opnieuw om tot één van de meest magische en betoverende kerstmarkten van Deerlijk en omstreken.

Je geniet er met vrienden en familie van een gezellige namiddag en/of avond met heerlijke lekkernijen in onze diverse drank- en eetstandjes. Daarbovenop kan je heel wat leuke zelfgemaakte cadeautjes en gadgets kopen in o.a. ons Cras Marktkraam. Dit alles met een sfeervolle muzikale omkadering en heel wat leuke animatie voor jong en oud.

Minstens even belangrijk is dat ook dit jaar alle opbrengsten van onze kerstmarkt integraal gaan naar Kom Op Tegen Kanker. We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die met deze ziekte geconfronteerd wordt. Dit raakt ons telkens opnieuw heel diep en vinden dat we niet genoeg kunnen doen om deze mensen te steunen en ons steentje bij te dragen. Wij doen dit onder de vorm van MARCHEE MAGIEK.

Wij hopen alvast op jouw warme aanwezigheid!

Magische groeten,
Het Cras-team